Ingrediënten
- 200 gr. amandelmeel
- 2 el XantaanGum
- 8 gr. bakpoeder
- 125 gr. gedroogd fruit
- 300 gr. gehakte ongebrande gemengde noten
- 1 el kaneel
- 250 gr. pompoenpuree (Diepvries verkrijgbaar bij de AlbertHeijn)
- 6 eieren
- 2 el ahornsiroop
Vet een vierkante bakvorm in en bekleed het met bakpapier.
Mix eerst alle droge ingrediënten door elkaar en voeg daarna de vloeibare ingrediënten toe.
Kiep het mengsel in een langwerpige of vierkante platte ingevette bakvorm (bekleed de bodem met bakpapier zodat je het brood niet aan de bodem blijft plakken). Bak het brood, bekleed met bakpapier 45 minuten in de oven op 160 graden. Haal na 45 min het bakpapier eraf en bak het nog een keer 45 minuten op 160 graden. Eet smakelijk!
Liefs K&E
Geen opmerkingen:
Een reactie posten