Ingrediënten voor 12 muffins
- 2 cups amandelmeel
- 1/4 cup lijnzaadmeel
- 1/2 theelepel zeezout
- 1/2 theelepel zuiveringszout
- 2 geklopte eieren
- 1/2 cup agave
- 1 el vanille extract
- 1/4 cup kokosmelk (volvet!)
- 1/4 cup gesmolten kokosolie
- 1 cup gehakte pure chocolade (hoe puurder hoe gezonder natuurlijk!)
Meng eerst goed de droge ingrediënten door elkaar (amandelmeel, lijnzaadmeel, zeezout en het zuiveringszout).
Klop de eieren op en klop de agave, het vanille extract en de kokosmelk erdoorheen.
Voeg de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten, mix even kort door elkaar.
Voeg de kokosolie toe en mix even kort erdoor.
Klop de eieren op en klop de agave, het vanille extract en de kokosmelk erdoorheen.
Voeg de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten, mix even kort door elkaar.
Voeg de kokosolie toe en mix even kort erdoor.
Meng vervolgens de stukken pure chocolade erdoor.
Schep met twee lepels het beslag in de muffin vormpjes.
Zet de muffins in de oven en bak ze af in 20 minuten op 175 graden.
Smulse!
Lieve bakgroetjes,
K&E
Geen opmerkingen:
Een reactie posten