Dus wij dachten aan een lekkere smeuïge pure chocolade cake.. Zonder slechte dingen, met alleen maar pure ingrediënten. Hij bestaat en je kan hem helemaal zelf maken! Zonder ingewikkeld te doen. Voor deze cake heb je weinig ingrediënten nodig en je krijgt er veel voor terug.
Ingrediënten voor een cake van 12 sneden
- 200 gr. amandelmeel
- 1/2 tl. zout
- 1/2 tl zuiveringszout
- 1/4 cup cacao
- 1/4 cup gesmolten kokosolie (smelt in een pannetje of magnetron)
- 1/2 cup agave nectar
- 3 eieren
Verwarm je oven voor op 175 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
Meng in een mengkom het amandelmeel, zout, zuiveringszout en de cacao.
Klop in een andere kom de eieren, agave nectar en gesmolten kokosolie los.
Voeg de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten en meng goed door elkaar.
Stort het beslag in de cakevorm en bak de cake voor 50-60 minuten in de oven.
Laat de cake daarna ongeveer een uur afkoelen in de vorm. Zodra de cake is afgekoeld kun je hem aan het bakpapier uit de vorm trekken.
Smullen maar!
Lieve bakgroetjes,
K&E
Meng in een mengkom het amandelmeel, zout, zuiveringszout en de cacao.
Klop in een andere kom de eieren, agave nectar en gesmolten kokosolie los.
Voeg de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten en meng goed door elkaar.
Stort het beslag in de cakevorm en bak de cake voor 50-60 minuten in de oven.
Laat de cake daarna ongeveer een uur afkoelen in de vorm. Zodra de cake is afgekoeld kun je hem aan het bakpapier uit de vorm trekken.
Smullen maar!
Lieve bakgroetjes,
K&E
Geen opmerkingen:
Een reactie posten